Треньорът на Станимир Стоилов отново заяви, че след мача с Локомотив

...
Треньорът на Станимир Стоилов отново заяви, че след мача с Локомотив
Коментари Харесай

Стоилов: Ще кажа всичко утре, след мача

Треньорът на Станимир Стоилов още веднъж съобщи, че след мача с Локомотив (София) ще разкрие какво е бъдещето му след отстраняването на Иво Ивков като изпълнителен шеф на " сините " след Общото заседание на клуба. Той приказва пред медиите преди утрешния мач с " железничарите ".

" Предполагам, че футболистите не се въздействат на протичащото се в клуба, нека не им повлияе и на следващия ден. Важно е да мислят за мача, значимо е да се показват добре и да защитят името на Левски. След края на негатвините резултати започнахме да трупаме триумфи и в този момент би трябвало да ги задържим.

Последния път загубихме от Локомотив (София) в Надежда и нека в този момент вземем реванш за загубата.

Моята глава е много дебела. Поне вътрешно, не знам дали е по този начин и външно. Бъдещето ми е обвързвано напълно с утрешния мач. По-важно е Левски да завоюва срещата. Нямам аргументи да приказвам с недомлъвки. Просто ще приказвам на следващия ден. Искам да спчелем против Локомотив пък ще кажа всичко. Моите решения от дълго време съм си ги взел и не е толкоз значимо дали ще се харесат или не.

Специално аз няма причина да приказвам с недомлъвки. Просто ще приказвам на следващия ден след мача. Когато сте поискали, съм се явил. Искам да спечелим мача, който не е надалеч. Оттам нататък какво би трябвало да се случи ще се случи. По-важно е Левски да завоюва. Моето решение от дълго време съм си го взел.

Нито резултати, нито някой желая да играе за мен. Аз ще взема решение, което ще е най-хубавото за Левски, тъй че на следващия ден най-важното е Левски да завоюва и играе добре. Оттам нататък дали моето решение ще се харесва или не, не е толкоз значимо.

Сигурно в приказките и животът са ме пришивали към някой. Сега не смеете да кажете към Ивков, като желаете да приказваме, да е както би трябвало. Да не е през Дунава за Русе през Варна. Защитавал съм идеите в тимовете, които съм работил. Всичките ми дейности и действия са да пазя Левски и това, което мисля, че е най-хубавото за клуба. Които ме познават, знаят, че взимам решение, което е най-хубавото за работата. Не върша взаимни отстъпки с играчи, себе си, когато става въпрос за моя клуб, тъй че не искам да бъда " пришиван " към никой. Причисляваха ме към Сираков, почитателите, Ивков.

Не мога да се разкъсам. Аз постоянно съм си бил независим, по тази причина мога да ви виждам и давам отговор на всички въпроси. Ще взема решението, което считам, че е вярно за бъдещето на Левски. Утре ще чуете умерено всичко, което ви интересува. Дълги години бях " пришиван " към Сираков, в този момент към последователите. Доста хора, даже близки от клуба, си мислеха, че се заигравам с почитателите. Сега към Ивков и ме разчлениха, само че аз съм самичък човек, който се бори за правдата и истината. Мисля, че до момента не може да се оплачете от мен, че нещо укривам или икономисвам. За мен истината би трябвало да се пази и тя рано или късно побеждава.

Един сполучлив клуб, сами ще разберете на следващия ден какви триумфи реализира, какво е бъдещето, какво е било предишното. Какво заварихме, какво свършихме... На дълго и на необятно на следващия ден ще може да ми задавате всевъзможен тип въпроси. Към мен постоянно са били пришити почитателите. Няма нещо, което повече да ме е радвал като левскар, че имаме единение и направихме невъобразим обединяване сред клуб, треньори, играчи и всичко. Надявам се това да продължи.

От много време споделям, че нещата не са както би трябвало. Ако предположим, че вчерашните решения са всичко, то значи всичко е наред. Резултатът на следващия ден няма да повлияе на моето бъдеще. Винаги съм търсил хоризонти и бъдеще с футбола. Мисля, че бъдещето на Левски е извънредно ярко, откакто бяхме под дъното, а в този момент към този момент сме на първокачествен път. Остава Левски да излезе на автомагистралата.

Локомотив в обратна посока се оказва много мъчно победим тим. Играе проведено и дисциплинирано в отбрана и имат положително наличие там. Опасен е и на контраофанзива. Видяхте последните 2 мача реализира две победи в дербита и заслужава нашето почитание и внимание. Имаме какво да " върнем " на тях, защото преди няколко месеца ни победиха. Имат опитни играчи със самочувствие и убеденост. По-важно е да мога да настроя тима си в този момент, да намерим решенията в офанзива и отбрана и да играем по този начин, както можем да играем и да радваме последователите. Искам играчите да са оптимално стимулирани. Ако това го създадат, а резултатът не е позитивен, нашите последователи го одобряват. Моето предпочитание е да мине мачът с Локомотив, след което ще разясняваме всички тематики.

Аз съм треньор, който в никакъв случай не е употребявал думите да се играе за него. Играе се за клуба, всичко друго е национализъм. Те играят за Левски и от това по-голяма мотивация няма. В тази зала ще научите моето решение. Акциите са последното нещо, което ме вълнуват. Преди 2-3 години, когато Тити ги взе ми ги предложи, само че аз нямам пари и опция да устоявам този клуб. Ако имам спонсори, да, само че това са други неща. Това е най-малкият ми проблем, в никакъв случай даже не съм се възнамерявам на тематиката " акции ". Мен не ми трябват, който му трябват, да ги държи, взимат или остават. За мен Левски не е акция, а метод на работа, почитатели, любовта, която хората демонстрират към него.

Утре ще разясняваме всевъзможни тематики. Много почтено се бърка тематиката другарство и работа. Думите другарство, доверие и изменничество тук ги използваме за " добър ден " и не даваме значение на тези думи. Стоя зад думите си и на следващия ден ще може да ме питате всичко.

Мисля, че с вярна работа и още дребна ангижраност още на левскарите плюс спонсори, които да влагат в продукта " Левски ", то клубът може да стигне до автомагистралата. Щом спорим дали е 4 или 5 милиона, работата е добре. Преди спорехме дали е 4 стотинки или минус 4 стотинки. От тази позиция работата е добре. Левски би трябвало да си построи обстановката, да доизгради обстановката, която се получи, с цел да се качи на автомагистралата. Имат цена играчите, които са добре и се приближават до тази на Гара Дембеле. Магистралните пътища са почитатели, билети, сезонни карти, продажба на играчи и спонсорствата. Това е пътят на футболния бизнес, който в България може да го вършат единствено клубовете, които имат голяма маса последователи. Респект и почитание от мен към нашите почитатели, които оказват помощ ", сподели Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР